Festival outfit
Fashion

Bij ieder weertype een leuke festival outfit

Het festivalseizoen is aangebroken. Bijna ieder weekend staat er wel weer een leuk feestje op de planning. Maar laten we eerlijk zijn: in Nederland kunnen we niet altijd rekenen op mooi weer. De ene dag is het 30 graden en schijnt de zon en de andere dag is het weer 15 graden en regent het pijpenstelen. Maar ook als het regent kun je prima naar een festival en je outfit alsnog rocken. Voor elk weertype is een leuke outfit te bedenken.

Regen komt met bakken uit de lucht

De dag van het festival is aangebroken. Je keek er al weken naar uit en nu is het zover. Je kijkt uit het raam en de regen komt met bakken uit de lucht. Je hoopt dat het zonnetje straks tevoorschijn komt, maar rekent er niet op, want ja het is en blijft wel Nederland. We snappen dat je outfit er niet beter van wordt als je met grote regenlaarzen aan komt zetten, maar je kunt je toch echt wel stylish kleden op een regenachtige dag. Zorg ervoor dat je een mooie regenjas hebt, of in ieder geval een poncho. Een leuke short erbij als het niet al te koud is. Een mooie top met een print of tekst erop en je bent ready to go.

Klappertanden

Ook in de zomer kan het in Nederland aardig koud zijn. Je kunt staan klappertanden op het festival, maar dit hoeft niet. Trek bij 15 graden geen korte broek aan, maar ga voor een lange jeans. Dan geen simpele spijkerbroek, maar kies voor een wijde broek met een print of een mooie lange rok. Ook handig: draag laagjes als het koud is. Dus draag die leuke rok met een panty of gooi een trui over je topje. Je kunt het altijd weer uit doen als het toch opeens warm wordt.

Festival outfit

The sun is shining

Hier hopen we natuurlijk allemaal op: 25 graden en er is geen wolkje aan de lucht. Beter kan eigenlijk niet, maar wel kan het lastig zijn om een goede outfit uit te kiezen. Als het festival tot de late uurtjes doorgaat, moet je voorbereid zijn op de dalende temperatuur in de avond. Blote benen kunnen prima ‘s middags. Een leuke midi-rok of een mooie short doen het altijd goed. Maar een leuke jurk met print is perfect voor een festival. Zorg er wel voor dat je een lange broek of een panty in je tas stopt. Als het dan toch te koud wordt, kun je je altijd omkleden. Draag ook altijd sneakers in plaats van hakken. Hoge hakken kunnen namelijk erg vervelend zijn op een hete dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *