Overhemd
Fashion

Een overhemd met de perfecte mouwlengte

Het belangrijkste aan een overhemd is dat het prettig en comfortabel draagt. Je kiest ’s ochtends een overhemd en de rest van de dag voel je jezelf heerlijk en vol zelfvertrouwen. Overhemden met extra lange mouw kunnen hierbij ook een grote rol spelen.  Vandaar ook de verschillende mouwlengte. Bij Overhemden met extra lange mouw dient de manchet op de knik van pols en hand te vallen. Als je een overhemd draagt in combinatie met een pak of colbert dient de manchet van het overhemd altijd 1 à 2 cm onder het colbert uit te komen.

Business overhemden extra LM (extra lange mouw)

De business overhemden zijn onmisbaar in elk seizoen. Deze overhemden hebben een mooie kwaliteit en daardoor een luxe uitstraling. Volop keus is er ook in business overhemden met extra lange mouw.Voor de zakelijke klant is dit ook zeer prettig mede door de vele verschillende nette overhemden. De nette overhemden zijn verkrijgbaar in meerdere pasvormen en maten. De business overhemden met extra lange mouw zijn verkrijgbaar in het wit, lichtblauw, zwart en met een printje. Een zakelijk overhemd is doorgaans in een behouden kleur. Denk aan basiskleuren als wit, zwart en blauw.

Enkele strijktips voor het rugpand en voorpand

  •  Leg het rugpand met de binnenkant op de strijkplank en trek dit strak aan. Strijk vervolgens de stof glad. Draai het overhemd met de strijkplank mee, totdat je het gehele rugpand hebt gestreken.
  • Nu is het voorkant van het overhemd aan de beurt. Leg eerst de kant met de knoopjes van de buitenkant naar boven op de strijkplank en strijk hem glad. Strijk voorzichtig om de knopen heen. Strijk vervolgens de andere kant en geef het borstzakje extra aandacht.
  • Als laatste strijk je de boord vanaf de punten naar binnen zodat er geen vouwen naar buiten ontstaan. Draai de boord om en strijk de binnenkant. Let op dat je het strijkijzer niet te lang op een plek houdt om brand plekken te voorkomen.
  • Hang je overhemd aan een goede kleuren hanger op, of trek hem meteen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *