Uncategorized

Overhemden met een scherp en gedurfd randje

Bij het dragen van formele herenoverhemden speel je het spel volgens een aantal klassieke regels. Dit betreft kragen en knopen, in de juiste combinaties met stropdassen en jassen. Koop heren overhemden online en je ziet hier vele combinaties. Trends buigen graag af van de norm, dus hier vrij spel. De nieuwe zakelijkheid heeft een scherp en gedurfd randje. Zo doet satijn zijn intrede voor herenoverhemden. Gaat hoogglans je net iets te ver, kies dan voor een licht glimmende katoen. Koop heren overhemden online en ook hier zie je de vele stoffen voor je favoriet overhemd.

Herenoverhemden in hoogglans chic of casual flanel

Casual overhemden vind je in geruit flanel, corduroy en katoen. Maar ook de fijnere jeansstoffen zijn er in alle tinten blauw. De meeste modellen kun je zowel in als uit je broek dragen, bijvoorbeeld boven jeans of chino’s. Draag je hem los, houdt dan een lengte aan net onder heuphoogte. Draag je formele hemden op de nieuwe wijze, kies dan voor een langer model, waarvan je een kant uit je pantalon laat hangen. Van krijtstreep katoen tot casual camouflage, herentrends draaien om pragmatiek en plezier.  Heb je een lievelingsmodel overhemd gevonden, koop er dan een in iedere kleur die je aanspreekt. Dan zit je voorlopig goed. En spring voor speciale gelegenheden eens uit de ban met een blitse bloem of een kek stipje. Met een goed jasje erover kun je best een gokje wagen.

Strijkvrije overhemden

Tegenwoordig worden er steeds meer strijkvrije overhemden gemaakt. Dat soort overhemden zijn vaak gemaakt van een speciaal type katoen waardoor ze niet kreuken tijdens het wassen. Wanneer het overhemd uit de was komt hoef je alleen nog maar de manchetten van de mouwen en de boord glad te strijken. Daarna kan het overhemd hangend drogen. Als het droog is, kan het meteen opgeruimd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *