Spa

Tips voor het kiezen van een Spa in Hoi An

Reizigers die naar Hoi An in Vietnam komen zijn verwend als het gaat om wellness opties. Breng je een bezoek aan het kleine stadje in Vietnam dan staan er meer dan honderd Spa’s op je te wachten. Hoe ga je ooit een keuze maken tussen al deze Spa’s? En waar let je op?

Na een lange rondreis door Vietnam is het heerlijk om aan te komen in het kleine Hoi An dat van alle Westerse gemakken voorzien is. Je kunt hier heerlijk eten, van een heerlijke cappuccino genieten, een spa behandeling ondergaan en verblijven in de meest luxe hotels. Hoi An is een bubbel in vergelijking met andere steden in Vietnam. Als het aankomt op het kiezen van een Spa wordt het lastig, omdat er ontzettend veel zijn.

De budget Spa’s in Hoi An

Voor een paar euro kun je in Hoi An al genieten van een heerlijke Vietnamese massage of een pedicure. Ook heb je hier voldoende plekken waar je je voor een paar euro kunt laten knippen bij een kapper. Loop je bij een budget Spa naar binnen dan kan het balletje twee kanten op rollen: of je geniet van een heerlijke massage of het valt tegen! De kwaliteit van de Spa’s verschilt namelijk nogal. Wij raden je aan om een kijkje te nemen op TripAdvisor voordat je een Wellness centrum naar binnen stapt. Bekijk hier de Spa en wellness opties op TripAdvisor in Hoi An. Het voordeel van TripAdvisor is dat je reviews van andere gasten kunt lezen alvorens je een keuze maakt.

De luxere Spa’s in Hoi An

Bij de budget Spa’s in Hoi An kun je over het algemeen een goede massage verwachten. Echter kunnen de Spa’s er armoedig uitzien. Wanneer je liever iets luxers wilt en hygiene belangrijk voor je is, is het beter om een paar euro extra te betalen en een luxere wellness te bezoeken. Bij een luxe massage kun je rekenen op prijzen tussen de 15 en 20 euro voor en massage. Er zijn een aantal luxe Spa’s in Hoi An, maar wil je echt een luxe massage dan is het beter om een bezoek te brengen aan een resort of een hotel met een inbegrepen Spa. Nogmaals, we raden je aan om de reviews op TripAdvisor te bekijken alvorens je een keuze maakt.

Hotel met inbegrepen Spa & Wellness

Het fijnste is natuurlijk wanneer je direct je hotelkamer uit kunt lopen en een bezoek kunt brengen aan een Spa. Er zijn voldoende hotels en resorts waar een Spa en Wellness centrum bij inbegrepen zit. Bij luxere hotels en resorts kun je vaak rekenen op een goede massage, pedicure, waxing, facial treatments, hair services en nagels behandeling. Een hotel waar wij goede ervaringen mee hebben, is Kiman Hoi An Hotel & Spa. Dit hotel zit gevestigd aan de rand van het stadje, waardoor alles eenvoudig te bereiken is. Neem hier eens een kijkje op hun spa en wellness menu Hoi An Vietnam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *