BH
Fashion

Welke bh past het beste bij jou?

Een mooie balconette bh, een comfortabele bralette of een steun biedende corsage bh. Er zijn veel verschillende soorten bh’s en allemaal kunnen ze je verschillende voordelen bieden. Misschien draag jij maar één soort bh of misschien heb je alle verschillende soorten wel in de kast liggen. Niet elk type bh past goed bij jouw lichaam. Elk lichaam is namelijk anders en geen paar borsten is hetzelfde. Maar welk type bh past nou het beste bij jouw figuur?

Een peervorm

Heb je weinig volume boven je borst? En is je borst aan de onderkant veel ronder? Je borsten hebben dan een peervorm. Dit kan zowel voorkomen bij grote als kleine cupmaten. Vaak zie je deze vorm na een zwangerschap of een gewichtsverandering. Wat jij nodig hebt, is een bh die je voldoende steun biedt. Kies voor een bh met een hoger middenvoorstuk of een push-up bh. Een bh die je borsten lift, zorgt ervoor dat het volume mooi verdeeld wordt en je borsten van boven iets voller lijken. Maar ook een bandeau-bh kan prima bij peervormige borsten.

BH

Kleine of grote cupmaat?

Heb je een wat grotere cupmaat en een mooie volle boezem, dan heb je waarschijnlijk meloenvormige borsten. Veel vrouwen zijn er waarschijnlijk jaloers op, maar grote borsten brengen ook heel wat nadelen met zich mee. Je hebt veel steun nodig, iets bredere schouderbandjes en een stevige band. De klassieke beugel bh werkt prima voor jou, maar ook een balconnet bh kan goed voor je werken.

Heb jij geen meloenen? Als je een iets kleinere cupmaat hebt, kun je voor een T-shirt bh kiezen. Maar wil je je borsten iets voller laten lijken? Wees dan niet bang om voor een push-up bh te kiezen. Je hebt veel verschillende modellen, zo zit er voor iedereen wel een goede variant bij. Heb je even geen zin in een vervelende bh? Een bralette is dan ook een goede optie.

BH

Ongelijke borsten

Zijn jouw borsten niet helemaal gelijk? Wees gerust, dit komt bij erg veel vrouwen voor. Geen een borst is immers hetzelfde. Als je ongelijke borsten hebt, raden we je een voorgevormde bh aan. Je borsten krijgen dan een gelijke look. Maar je kunt ook kiezen voor een push-up bh. Als je voor een push-up bh gaat met uitneembare cups, kun je de cup aan een kant weglaten of een minder gevulde cup toevoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *